Clubinfo

ABC'14 is voortgekomen uit een fusie tussen BC Arcade en Badminton Vereniging Almere Buiten (BVAB).
Wij hebben uitgebreide speelmogelijkheden in Almere Stad (op donderdag) en Almere Buiten (op maandag) voor de recreatieve speler. Na het competitieseizoen is er ook de mogelijkheid om op woensdagavond vrij te spelen.
Onze vereniging behoort met 16 teams tot een van de grootste competitiespelende verenigingen binnen de regio. Onze teams zijn vertegenwoordigd in de hoofdklasse tot en met de 5e klasse. Ook hebben we een aantal jeugdteams dat uitkomt in de competitie, zowel met veer als met nylon. U kunt bij ons dus terecht voor badminton op elk gewenst niveau.
Onze activiteitencommissie zorgt ervoor dat er - naast badminton - ook gelegenheid is om elkaar op een andere wijze te leren kennen. Zowel voor de jeugd als voor de senioren wordt er jaarlijks een leuk uitje gepland.
Wilt u lid worden van de gezelligste badmintonvereniging in Almere? Kom dan eens kijken of meespelen op een van onze vrijspeelavonden of informeer naar de mogelijkheden via e-mail.
Wij hopen u binnenkort te zien bij ABC'14!

Wilt u informatie over de vereniging, lidmaatschap, contributie, sponsoring, inschrijven e.d., dan kunt u een e-mail sturen naar: info@abc14.nl

Dit e-mailadres is niet voor opzeggingen. Hiervoor kunt u een mail sturen naar onze ledenadministratie.

Het is in principe niet nodig om u of uw kind af te melden voor de training, tenzij het een (langdurige) blessure betreft. Mail in dat geval naar jeugd@abc14.nl.

Speellocaties

Sporthal Indische Buurt
Ambonstraat 1
1335 JV Almere
Maandag, 19.00 - 22.00 uur

Sporthal Almere Buiten
A Boekenweg 1
1333 VD Almere
Woensdag, 18.00 - 22.00 uur

Sporthal Stedenwijk
Kampenweg 7
1324 SB Almere
Donderdag, 20.00 - 22.00 uur

POSTADRES
p/a J.D. van Exterlaan 38
1336 LJ Almere
info@abc14.nl