Competitie

Competitie nieuws

Net als voorgaande jaren hebben we het een en ander te vertellen over hoe de inschrijving in zijn werk gaat. Dat kun je allemaal vinden in dit bestand. Neem even de tijd om het te lezen voordat je je inschrijft.
In aanvulling op die informatie, verwachten wij dat iedereen die aankomend seizoen competitie wil spelen, zich uiterlijk 8 maart 2018 aanmeldt.

Wil je graag competitie spelen, maar maak je geen deel (meer) uit van een team? Dat maakt niet uit. Jij kunt je ook gewoon opgeven! Wij zullen ons best doen en proberen iedereen die zich opgeeft competitie te laten spelen, voor zover dat mogelijk is.

In dit document van de bond kun je alle bijzonderheden van de nieuwe competitie lezen. Dit document is afkomstig van de jaarvergadering 2017 en het is het meest recente stuk over de veranderingen. Wij weten niet wat de huidige stand van zaken is.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dit graag via de mail op competitie@abc14.nl. Aanmelden kan via de volgende link.

Competitie info

In het seizoen 2018-2019 spelen wij met 13 competitieteams: 2 jeugdteams en 11 seniorenteams. In het menu rechts kunt u per team alle benodigde informatie vinden.
De thuiswedstrijden worden gespeeld op zondag van 10:00 tot 14:00 in Sporthal Almere-Buiten of donderdagavond van 19:30 - 22:00 in Sporthal Stedenwijk.
Bekijk het overzicht met thuiswedstrijden en het baandienst schema.
Ten slotte is er het overzicht met de baanindeling.

Inschrijven competitie

Elk jaar rond eind februari/begin maart worden de inschrijfformulieren voor de competitie verstuurd aan de leden. Aangezien we uiterlijk 1 april het aantal teams door moeten geven aan de bond, hebben we deze tijd nodig om tot de juiste teamindelingen te komen.

Clubkleding

Bekijk hier de clublijn. Download hier het bestelformulier: Bestelformulier.

Wilt u clubkleding bestellen? Stuur dan een mail met de bestelling: welk artikel (itemnummer) + de maat. Eventueel ook melden als er een naam op gedrukt moet worden. De betaling en uitlevering van de kleding zal via ABC'14 verlopen.

Reserve spelers

Als er een reservespeler/invaller nodig is, informeer dan eerst zelf op een van de speelavonden. Mocht je er er niet uitkomen neem dan contact op met de competitieleiding.

Competitie uitslagen

Klik hier voor alle uitslagen en standen.

Teams