Sponsors

Wij zijn blij met onze sponsors die het mogelijk maken dat de leden van ABC’14 op verschillende manieren van de mooie badmintonsport kunnen genieten.

Van Dorp

ABC’14 wordt gesteund door installatiebedrijf Van Dorp Almere. Van Dorp is een familiebedrijf met 1500 medewerkers op 22 vestigingen. Van Dorp staat voor duurzaam, betrouwbaar, innovatief, een integrale aanpak voor bedrijfszekere installaties.Met 35 jaar ervaring biedt Van Dorp totale technische en facilitaire dienstverlening. Van Dorp, voor morgen.

We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van Van Dorp omdat het ons in staat stelt om ook klaar te zijn ‘voor morgen’. We zetten hun bijdrage in om extra te investeren in de jeugdspelers en de jeugdcompetitie. Bovendien kunnen we door hun steun dit seizoen blijven spelen op de donderdagavond in Almere Poort en kunnen we het hele seizoen beginnerstraining voor senioren aanbieden.

Toernooisponsoren

ABC’14 organiseert ieder jaar het Almeerplant ABC’14 mixtoernooi als side-event van het NK Badminton. Speciale dank gaat uit naar Almeerplant, al jaren de hoofdsponsor van het toernooi. In 2024 wordt het toernooi verder mede mogelijk gemaakt door door de sponsoren Bees-Sport, Algemeen Autobedrijf Raymond, Admathzo en Interpleister.