Toernooien

Mixtoernooi

Op zondag 2 februari 2020 organiseert de Almeerse Badminton Club ABC’14 voor de 8e keer het Mixtoernooi in de Breedtesporthal te Almere. Ons toernooi is een side-event van het NK Badminton 2020. Dit betekent dat alle spelers die meedoen gratis naar de finales van het NK kunnen kijken tussen de wedstrijden door.

Aan het toernooi mogen spelers van alle niveau's meedoen. Recreanten kunnen inschrijven in de categorie 8e/9e divisie, landelijke spelers in de categorie t/m 4e divisie. En daar tussenin ieder op zijn eigen niveau. De inschrijving voor het toernooi is inmiddels geopend. Inschrijven doe je via badmintonnederland.toernooi.nl.
De inschrijving sluit op 25 januari 2020 of als het maximale aantal koppels van 60 is bereikt. Als je aan dit gezellige toernooi mee wilt doen, schrijf je dan zo snel mogelijk in. De kosten voor het toernooi bedragen 12,50 euro per persoon.

We willen dat iedereen zoveel mogelijk kan spelen daarom zullen alle mix-dubbels in poulevorm gespeeld worden. We streven ernaar iedereen 5 of 6 wedstrijden te laten spelen.

Je kan ons ook bereiken via de mail op toernooi@abc14.nl.

Sponsors

Speellocaties

Topsporthal Almere-Poort
Pierre de Coubertinlaan 7
1362 LA Almere


POSTADRES
p/a J.D. van Exterlaan 38
1336 LJ Almere
info@abc14.nl